Napi Tarot üzenet | 2017. október 3. | Nórától

Ha meg akarsz ismerni valakit, ne azt nézd, mit mond, hanem azt, mit tesz…

Mai lapjaink: a Végítélet (XX), a Halál (XIII), az Uralkodó (IV)

Képek: Dimenzió Tarot

Az elmúlt egy évben sokat változott az életem – vagy egyáltalán semennyit. Ki mondja meg, mi az a sok, vagy mi az a kevés? Viszonylagosság kérdése…
Ám egy biztos: ez a nap valamiféle különleges eleresztésnek lehet a pillanata, ami neked is szól. Engedd el azt, ami már rég nem működik. Fogadd el, hogy a világ örökös változásban van, s ha nem alkalmazkodsz hozzá, hát el fog vinni magával a sodrás. Árral szemben úszni pedig igen nehéz. Azonban, ha időben csónakba szállsz, evezőt ragadsz és lapátolsz szorgalmasan, akkor valami újnak a magját is el tudod vetni ezen a napon.
.
Ne nézz hátra. Előre tekints. Keresd, kutasd szemeiddel a kikötőt, hogy behajózhass és megpihenhess. Az a cél, hogy olyan állapotot érj el, amellyel békére lelsz. Egy olyan közeget kell megteremtened, ahol a saját életedet magad uralod. Képes vagy erre, már ma. Néha prózai, máskor drámai döntéseket hozunk. Ám a cél mindig ugyanaz: meglelni a boldogságot, s ráhangolódni önnön magunk békességére. Néha leomlanak a díszletek. Aztán felépülnek újra. Mint ma. Minden a Te érdekedet szolgálja. Ha teszel ezért és dolgozol a céljaidért. Ugye tudod ezt?

Szeretettel kívánok olyan embereket neked, akik cselekszenek, nem csupán beszélnek:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Tupi Évához: + 36 (20) 913 8141

Kérlek, like-old oldalunkat és oszd is meg, amennyiben elnyerte tetszésedet!

Napi Tarot üzenet | 2017. október 3. | Nórától” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Elismerésem! Ezek a tarot üzenetek nagyon jók!Már korán tudom olvasni és előremutató segítség a mindennapokban.Nemrégen “kaptam rá” a Tarot üzenetek olvasására, de már a rajongója lettem. Köszönöm Éva és Nóra!

  2. A múltunk a jelenünk s jövőnk része, nem biztos, hogy szerencsés csak úgy megválni tőle, és a másik, aki csak előre néz, nem érzékeli mit hagy maga mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.