Napi Tarot üzenet | 2018. január 3. | Évától

Nem az a hős, aki sárkányokat öl, az az erős, aki egyensúlyt teremt!

Mai lapjaink: a Diadalszekér (VII), a Remete (IX) és a Szerencsekerék (X)

Képek: Két Ösvény Tarot

A mai nap az egyensúly megteremtéséről szól. Arról az egyensúlyi állapotról, melyben jól érzed magad, szereted a Világod, szereted az Életed! Ez nem egyszerű, megteremtése sokszor hősies feladat.

Minden rosszban van valami jó és minden jó magában hordozza azt a cseppnyi rosszat, amely könnyen eluralkodhat életeden. Ezt felismerni, miközben történik az élet, szinte lehetetlen. Az Élet egyensúlyban van, elvesz, ad, nyerünk, veszítünk, félünk a sötétben, elvakít a napfény, szeretünk, gyűlölünk… eligazodni érzéseink útvesztőjében, uralni, rendet tenni, majd ehhez a rendhez tartani magunk tényleg heroikus feladat. Ilyen formában még a legnagyobb nehézségek közepette is mindenki előtt nyitva áll a hőssé válás lehetősége. Ma előtted is.

Vigyél véghez valami különlegeset ma, légy a nap hőse! Ám ezt a hősies erőt ma elsősorban ne magadra fordítsd! Segíts valakinek, akiről tudod, nagyon egyedül érzi magát, beszélgess, szólj hozzá csendes türelemmel, hallgasd nyitott szívvel, gyógyítsd! Ha másra fordítod figyelmed, oldódik a benned élő konokság, mely sokszor akadályoz, hogy meglásd saját megoldásaid. Másnak segítesz, közben önmagad terheit engedheted el, ráébredsz erődre, bátorságot merítesz. Helyzeted reálisabban kezded látni, így megoldásaid is könnyebben megleled!

Figyelj ma környezetedre, válj hőssé, tégy rendbe egy nyomasztó helyzetet! Legyen teremtő, derűs napod!

Szeretettel:
Éva


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Tupi Évához: + 36 (20) 913 8141

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Kérlek, like-old oldalunkat és oszd is meg, amennyiben elnyerte tetszésedet!

Napi Tarot üzenet | 2018. január 3. | Évától” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.