Napi Tarot üzenet | 2018. március 9. | Évától

Elengedés vs. Ragaszkodás

Mai lapjaink: a Torony (XVI), a Mágus (I) és a Válaszút (VI)

Képek: Két Ösvény Tarot

Mindennapi feladatunk vagy mindennapi próbatételünk: egyensúlyozás a ragaszkodás és az elengedés között.

Sokszor próbálod életed kézben tartani, sorsod megerőszakolni. Próbálod titkaid rejteni, szeretteid hibáit rendbe hozni, az elengedés miatt érzett fájdalmad nem kimutatni. Néha az egyetlen járható út, ami elvezet ahhoz, hogy rendbe tedd a zűrzavart magadban, az az, ha teljesen elengeded a múltad. Nem mérlegelve, hogy ennek mi az ára, mibe is kerülhet ez neked. Sokszor elhiteted önmagaddal, hogy erőszakot kell venned magadon a hétköznapok viharában. Nem engedni. Tartani, cipelni a terheket, folyton emlékezni a múlt hányattatásaira, hibáira és csak menni, menni előre, keserű lélekkel, megfáradt izmokkal… de menni és menni tovább. Sajnos sokszor már csak a fáradtság és teljes fásultság elérésekor eszmélsz rá az élet különös természetére, arra, hogy az elengedés, az önként történő lemondás többet segít, mint a görcsös akarás.

Persze, az igazság az, hogy elengedni nagyon nehéz. Még olyankor is, ha egyáltalán nem érted már magad sem, miért is vagy még itt vagy ott egy számodra méltatlan helyzetben vagy helyen. A helyzetek és a kapcsolatok gyökeret eresztenek benned, és a gyökerek kiásása kellemetlenül fájdalmas dolog, még akkor is, ha éppen az édenkertbe készülsz átültetni magad.

Ma, egy derűsebb holnap reményében, engedd meg a fájást magadnak! Nincs veszteség, nincs kudarc! Frissesség van, cél és önbecsülés!

Legyen áldott, szerelmes napod!

Szeretettel:

Éva


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Tupi Évához: + 36 (20) 913 8141

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Kérlek, like-old oldalunkat és oszd is meg, amennyiben elnyerte tetszésedet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.