Napi Tarot üzenet | 2018. június 13. | Évától

Merj önmagad lenni! Rombold le a függőség falait!

Mai lapjaink: a Főpap (V), az Akasztott (XII) és a Diadal (VII)

Képek: Két Ösvény Tarot

Jó reggelt! Ma tartsd nyitva a szemeidet, még jobban a füleidet!
Bölcsességgel, józan ésszel megáldott emberekkel találkozol, figyelj szavaikra! Egyszerűen megfogalmazott mondandójuk szíved legmélyére hatol. Rávilágíthatnak függőségeidre. Tudjuk, a függőség lefogja a kezed, megbénítja  lábad és vakká tesz. Mikor pedig ezt megérzed és ráébredsz, mi történik veled, akkor harcolni kezdesz a szabadságodért: és a szabadság ezúttal megszabadulás a függés kötelékeitől.

Személyes kapcsolataid boldoggá tesznek, mikor jól működnek, és nagyon boldogtalanná, amikor nem. Az emberek környezeted legrugalmasabb, legváltozékonyabb részét képviselik. Ugyanaz az ember, aki csodálatossá teszi a reggeled, rémálommá változtathatja az éjszakád, mivel annyira függsz mások figyelmétől, szeretetétől és elismerésétől, érzékeny vagy arra, hogyan bánnak veled.

Az érzelmi zsarolás is függést vált ki, legyen tettese szülő, társ vagy bárki, akitől függsz, így minden “haragszom rád” sebet ejt rajtad, összetör. Válaszul bekeményítesz, falakat emelsz magad köré. A félelem, hogy ismét összetörik a  szíved az “én házam, az én váram” megteremtésére ösztönöz és ha a nem kis erőfeszítést kívánó törekvés eredménnyel jár védetté, erőssé válsz, na és persze nagyon magányossá.

Ismerd fel magadban ezeket a folyamatokat, vizsgáld meg, hol építettél áthatolhatatlan falakat és kezd el lebontani őket! Ne zárkózz el, ne zárd be magad! Szárnyalj szabadon, szabadítsd ki magad saját magad emelte börtönödből!

Legyen sikeres, teremtő napod!

Szeretettel:
Éva

Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Tupi Évához: + 36 (20) 913 8141

Kérlek, like-old oldalunkat és oszd is meg, amennyiben elnyerte tetszésedet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..