ez + az

Napi Tarot üzenet | 2018. szeptember 20. | Nórától

Az éjjelt mindig nappal követi.

Mai lapjaink: a Hold (XVIII), a Nap (XIX) és az Uralkodónő (III)

Képek: Két Ösvény Tarot

Az örök váltakozás, az éjjel után mindig jön a nappal. S később a Nap is lehanyatlik, felváltja a Hold őt. Ez egy olyan, örök körforgás, aminek sosem lesz vége.

…és igen, ma is felkelt a Nap, felemelkedett a látóhatár legszélén, meleget, fényt, tisztánlátást, reményt, örömöt hozva nekünk. Ma egészen bizonyos, hogy képesek leszünk uralkodni a gondolatainkon, tudva azt, hogy a lehető legjobb irányba haladunk. Jó célt tűzünk ki magunk elé – és a megvalósítás sem halogatódik. Megtaláltuk a tökéletes utat, melynek végén ott van a fény, az eredmény, a siker.

Hidd el azt, hogy képes vagy remekbe szabott dolgokat alkotni, itt és most, ezen a szent napon. Bármire szánd el magad, tudd, hogy a cselekedeteid minősége meghatározza az eredményt. A jó tettek meghozzák a várva várt sikert. Csakis a jó, a tisztaság,  a pozitív hit vezérleje lépteidet, így pont oda jutsz, ahová elindulsz reggel.

Sok őszinte cselekedet pozitív eredményt teremt!

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .