Napi Tarot üzenet | 2018. október 5. | Évától

Ma megtalálhatod rózsaszín szemüvegedet!

Mai lapjaink: a Bolond (XXII), a Diadal (VII) és az Igazság (VIII)

Képek: Két Ösvény Tarot

A mai nap sokak számára egy derűs nap. Ez érezhető ezekből a lapokból is. A bölcs Bolond lapja vidámságot, az érzelmek áradását, spontaneitást és nyitottságot sugall. Vedd körül magad szeretteiddel, barátaiddal! Ajándékozd meg őket a belőled áradó életörömmel! A ma érezhető kiegyensúlyozottságoddal  és magabiztosságoddal sokak számára erőt és megnyugvást tudsz adni. Tárd ki a szívedet és a visszajelzések sem maradnak el!

Ma szebbnek látod a világot, mint az elmúlt hetekben bármikor. Elfogadod, hogy az Élet, mely körbeölel mindnyájunkat hullámzó, egyszer fenn, egyszer lenn… a polaritások világában létezünk, megtapasztaljuk mindennek színét és fonákját. Emlékezz erre a megértésre – amely ma születik benned!

Sok mindent megértesz a nap folyamán, múltad néhány rendezetlen darabkája  helyére kerül, új tervek körvonalazódnak jövőddel kapcsolatban, miközben maradéktalanul kiélvezed a jelent! Megszületik benned a várakozás, az izgalom, az újat akarás érzése. Élj vele!

Legyen derűs a napod!

Szeretettel: Éva


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Tupi Évához: + 36 (20) 913 8141

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Kérlek, like-old oldalunkat és oszd is meg, amennyiben elnyerte tetszésedet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..