ez + az

Hétvégi Tarot üzenet | 2018. november 3-4. | Nórától

Merd felvállalni a gondolataidat, így pedig valós önmagadat!

Lapjaink: a Csillag (XVII), a Főpapnő (II), a Remete (IX)

Képek: Két Ösvény Tarot

Tele leszel ezen a hétvégén ösztönzéssel, bölcs gondolatokkal – ideje ezeket útnak indítani. A közelmúlt különféle feladatainak, munkáinak összegzése, aztán pedig ezek eredményeinek felismerése időt igényel, s ehhez csendre, békességre, nyugalomra van szükség. Ezen a hétvégén minden körülmény adott a gondolatok sorba rendezéséhez.

A siker ott van veled (benned!), ismerd ezt fel, és örülj annak, hogy eljutottál egy újabb lépcsőfokra. Ezt a tényt kizárólag Te magad ismerheted fel, más nem fogja megtenni helyetted. Neked kell látnod, hogy az az energia, amit a szellemi fejlődésre szántál, bizony megtérült. Dicsérd meg magadat, légy büszke az eredményeidre, ugyanakkor tartsd szem előtt, hogy van mit csinálni, van még hová fejlődni. Olyan nincs, hogy már mindent tudsz! Hisz minél többet tanulsz, annál jobban látod, mennyire keveset tudsz, – ez pedig inspiráló.


„Ha panaszkodsz, áldozatot csinálsz magadból. Ha kimondod, amit gondolsz, erőd teljében lehetsz. Változtass hát a helyzeteden valamilyen cselekedettel vagy a valóság kimondásával. Lépj ki a szituációból, vagy fogadd el! Minden más őrültség.”
(Eckhart Tolle)


Szeretettel:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .