Napi Tarot üzenet | 2018. november 2. | Évától

Az önsajnálat vége ez a nap!

Mai lapjaink: a Halál (XIII) , Diadal (VII) és az Uralkodó (IV)

Képek: Két Ösvény Tarot

Örömteli reggel! Boldog ébredés!

Hagyd abba az önmarcangolást! A mai napod ne a múlton való töprengésről, rágódásról szóljon. Elmúlt, ne ragadj bele, Te mindent megtettél legjobb tudásod szerint. A közben folyton történő időben pedig fejlődtél, tanultál. Ma lehet, hogy másképp cselekednél… de mondd, mi lennél a múltad nélkül? Változtasd meg a „semmi sem rajtam múlik” gondolatát a „minden rajtam múlik” szikrázó energiájává, s meglásd, hirtelen mennyi csoda részese leszel!

Ráébredsz, hogy a hosszas kesergés a múlt pocsolyáiban csak önmarcangoló magányhoz vezet és eltakarja előled a Most lehetőségeit. Emlékeztesd magadat arra, nem körülményeid, hanem gondolataid foglya vagy! Ne a veszteségeiden keseregj, hanem teremtsd meg a sikerhez vezető utat, mely nem más, mint a szenvedéllyel végzett munka, a kitartás, a lankadatlan győzni akarás… és ne feledkezz meg a legfontosabb útravalóról, önmagad szeretetéről! Képes vagy rá, ugye?

Szeretettel:

Éva

 


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Tupi Évához: + 36 (20) 913 8141

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Kérlek, like-old oldalunkat és oszd is meg, amennyiben elnyerte tetszésedet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..