Napi Tarot üzenet | 2018. november 5. | Évától

Kényelmes vs. kényelmetlen?

Mai lapjaink: a Főpapnő (II), a Mérték (XIV) és az Erő (XI)

Képek: Két Ösvény Tarot

Mai napod az életedben folytonosan jelenlévő változások felismeréséről szól. Amennyire vágyod, annyira tartasz is a változástól. Régóta fennálló problémáidat már megszoktad, már ismered, kényelmesen bele tudsz helyezkedni, az új megoldások keresése pedig sokszor kényelmetlenségekkel jár. Általában csak akkor változtatsz, mikor külső körülményeid tarthatatlanná válnak és kényszerítve érzed magad.

Persze, az is igaz, hogy a hosszú ideje halogatott rendrakást lelked apró zugaiban nem lehet egyetlen nap alatt megejteni. Ám, valami apróságot, egyetlen dolgot ma is megtehetsz! A ma megtett apró változtatás, életed bármilyen területén hosszú időre meghatározza jövendőd alakulását, megkönnyíti céljaid elérését és pozitívan előkészíti az odavezető utat.

Nagyon fontos! Ne erőltesd, ne kérj bocsánatot érte és ne akard túl! Tudd, a változtatás erőltetése ellenállást szül benned és visszafogja a változást. Tedd lazán, örömmel, előre látva minden áldását tudatosságodnak!

Mindig, minden egyetlen lépéssel kezdődik! Lépj!
Boldog változást! Legyen örömmel megélt napod!

Éva


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Tupi Évához: + 36 (20) 913 8141

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Kérlek, like-old oldalunkat és oszd is meg, amennyiben elnyerte tetszésedet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..