ez + az

Hétvégi Tarot üzenet | 2018. november 10-11. | Nórától

Csukd be a szemeidet, s indulj útnak!

Lapjaink: a Bolond (0), a Főpapnő (II), a Sorskerék (X)

Képek: Két Ösvény Tarot

Akinek a bátorság lételeme, az ezen a hétvégén Fortuna kegyeltjévé válhat. Csak légy nagyon spontán, bevállalós, merj igent mondani olyasmire, amire eddig sosem. A legnagyobb nyereség, amit elkönyvelhetsz, ha rálépsz az ismeretlen útjára abból a célból, hogy tanulj, tapasztalj, fejlődj, növekedj, eredményt érj el, és közelebb kerülj olyan tudásanyaghoz, melyre eddig nem volt módod. Neked is adva van a fejlődés és gyarapodás lehetősége, – mikor kelsz útra, hogy felfedezhess valami újat, ami hasznot hoz neked? Ami felemel? Ami kiegyensúlyoz? Ami újult erővel hat rád?

Az ismerkedés, a szellemi fejlődés, a horizont tágítása kívánt, vágyott dolog lesz, bármerre menj, bárkivel hozzon össze a Sors, azt fogod érezni, kölcsönösen adhattok egymásnak valami újat, többet, jobbat, örömteliséget. A szerencse sok formában mutatkozhat meg, – bárhogy és bármikor kopogtasson az ajtódon, fogadd örömmel, engedd be, növekedj általa.

Sok kicsi, sokra megy! Ez most remek mottó lesz.

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .