Napi Tarot üzenet | 2018. december 5. | Évától

Ne a változástól, a megrekedéstől félj!

Mai lapjaink: a Sorskerék (X), a Főpapnő (II) és a Remete (IX)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ne félj a változástól! – hallod úton, útfélen.
Miért félsz mégis? Miért állsz ellent? Igen, igazad van, veszteség nélkül nincs változás,  változás és veszteség csak nehezen választható el egymástól. Az élet mindig változik, mindig új kihívások, vizsgálandó területek jelennek meg, amikre nem lehet ugyanazokat a válaszokat adni és sokszor körülményeid gyorsabban változnak, mint te magad, aki benne élsz. Ez rémülettel tölthet el.

Úgy vélheted, hogy pontosan ismered a személyiségedet, igazából azonban egyáltalán nem ismered. Ugyanúgy megfigyeled a magad, ahogyan megfigyeled és megítéled mások cselekedeteit is – és ezekből a cselekedetekből következtetsz arra, hogy ki vagy és mit szeretsz. Például, egy hasznos megoldást gyakran azért tart sokáig átültetned a gyakorlatba, mert a változástól való félelem nagyobb benned, mint a fennálló élethelyzet kellemetlensége.

Itt az ideje, hogy félretedd félelmeid! Változz! Változtass! És e változás miatt eszedbe se jusson bocsánatot kérni, mert a változás az élet rendje. A fák sem kérnek bocsánatot, amiért változnak, miért kérnél éppen te?

Figyelj! Vigyázz, vannak ajtók, amik nem maradnak örökké nyitva. Az elszalasztott lehetőség soha nem tér vissza, és ha csak várakozol, az nem jelenti azt, hogy erős vagy, vagy azt, hogy igazad van. Sokszor csak annyit jelent, hogy félsz a változástól.

Láss neki, ne tétovázz! Legyen teremtő, izgalmas napod!

Szeretettel:
Éva

Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Tupi Évához: + 36 (20) 913 8141

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Kérlek, like-old oldalunkat és oszd is meg, amennyiben elnyerte tetszésedet!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..