ez + az

Napi Tarot üzenet | 2018. december 21. | Nórától

Nem az az erős hős, aki rombol és tündököl. Az a hős erős, aki egyensúlyt és békét teremt!

Mai lapjaink: a Diadal (VII), a Remete (IX) és a Sorskerék (X)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ez a nap a végtelen egyensúly megteremtését állítja fókuszba. Arról a balansz állapotról van szó, melyben határtalanul jól tudod érezni magadat, szereted a világot, a benne zajló eseményeket, elfogadod az embereket, s nem rúgod össze a port másokkal. Szeresd az életedet – megérdemled a jót! Ez persze nem egy könnyed vagy épp egyszerű teendő, s az is igaz, hogy ennek megteremtése bizony hősies feladat.

Ám tele van a világ hétköznapi hősökkel, épp, mint te! Az igazi hősök ritkán rombolnak. Ők inkább építenek.

Minden rosszban van valami jó és minden jó magában hordozza a megtapasztalás lehetőségét. Árnyék nincs fény nélkül, s ott, ahol végtelen a fény, ott van árnyék. Mindennek két oldala van. A te feladatod eldönteni, hogy a fény vagy az árnyék oldalán állsz, s ha már letetted a voksodat valahol, akkor ott hőssé válj. Alkalmanként nagyon nehéz ezeket a helyzeteket felismerni, – rombolni vagy építeni jobb?

Ám egyvalami örök igazságként ezen a napon is megnyilvánul: Az Élet (sors, karma, ok és okozat) mindig egyensúlyban van és lesz. Elvesz, ad, kér és válaszol, nyer és veszít. Neked egyetlen feladatod van, diadalt aratni a kapkodó éneden, s elhinni, hogy a lassan járj, tovább érsz üzenete mennyire fontos és aktuális. Feltalálni magunkat az útvesztőkben, megragadni Ariadné fonalát… na ez ám a hősies tett!  Ám okosan és logikusan haladva előre mindannyiunknak megadatik a lehetőség, hogy hőssé váljon. Ma. Itt és most.

Vigyél véghez valami különlegeset ma, alkoss, gyarapíts, így légy a nap kiemelt hőse! Ám ezt a hősies erőt önmagad eredményeinek gyarapításán túl másokkal is megoszthatod. Segíts! Ha van erre mód…
Adakozz! Ha van erre mód…
Válaszolj! Ha van erre mód…
Mosolyogj! Ha van erre mód…
Minden pici hősies tett nagyobbá tesz téged!

Válj hőssé!

Szeretettel:
Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .