ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. január 9. | Nórától

Szavaidnak hatalma van. Tetteidnek még nagyobb. Használd jól!

Mai lapjaink: a Uralkodónő (III), a Remete (IX) és a Főpap (V)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ma figyelj szavaidra! Minden kimondott, útjára bocsátott szavad teremt valamit, épp ezért kell óvatosan, okosan és megfontoltan lehet csak szabadon engedni a szóvá alakított gondolatokat.

Nézd meg más emberek esetében, ahogy a gondolatok szavakká formálódnak, ahogy a szavak pedig végül tettekké, ahogy a tettek szokásokká, ahogy – következő lépcsőfokként – a szokások jellemvonásokká, s ahogy a jellem sorssá alakul. A szavak és a tettek meghatároznak mindenkit, Téged is.

Ahogy megformálod a szavakat, az úgy hat másokra. Akadnak szavak, melyek simogatnak, gyógyítanak, békét teremtenek és építenek, fejlesztenek. Ám akadnak olyanok, melyek fájdalmat, kínt okoznak, mert úgy szakadnak ki belőled… és bizony megesik, hogy ezek összekeverednek, így pedig félresikerednek. Ha pedig a mondandód félreértik, akkor megtörténhet, hogy szavaid nem ugyanazt jelentik a másik ember számára, mint neked.

Ebből a szituációból ma ezernyi apró bonyodalom és félreértés adódhat, ezért légy megfontolt,  gondolkozz és formáld meg  szavakat, mielőtt útnak indítod azokat. Lassabban, megfontoltabban fogalmazz, s figyeld a másik fél reakcióját! Így időben tudsz módosítani az üzenet stílusán.

Teremts békét szavaiddal! Érzőn, figyelmesen köss kompromisszumokat!
Csak akkor haladj tovább az információs sztrádán, ha biztos vagy abban, megértett téged a másik fél.

Ma vértezd fel magadat kellő türelemmel! Ezzel megmutatod rejtett bölcsességedet is!

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .