ez + az

Hétvégi Tarot üzenet | 2019. január 19-20. | Nórától

Bátran élj! Bátran tanulj! Bátran szeress!

Lapjaink: az Akasztott (XII), a Főpap (V) a Válaszút (VI)

Képek: Két Ösvény Tarot
Lépj ki a komfort zónádból. Itt és most. Megéri. Izgalmakkal teli hétvége ez, remek lehetőségekkel, ismerkedéssel, a tanulás és tapasztalatszerzés teljes tárházával. Kivételesen szabad belelovalnod magadat olyan elképzelésekbe, melyek lehetetlennek, megvalósíthatatlannak tűnnek. Ebből okulhatsz a legtöbbet, ez visz előrébb. Nézz bele a legbölcsebb tartalmú könyvekbe, érdeklődj az „öreg rókáknál”, mit és hogyan tettek meg a sikerekért. Kérj megoldókulcsokat olyan feladatokhoz, melyekkel egyedül nem boldogultál mostanság.

KÉRDEZZ!

Minden segítséget megkapsz, ha merész leszel és kérdezel. Mert az egyetlen hiba, amit ember ma, holnap – és tulajdonképpen bármikor – önmagával szemben elkövethet az, ha nem kérdez, nem érdeklődik, nem kíváncsi, hisz válaszok nélkül nem fejlődik, nem lesz bölcsebb, nem lesz okosabb, nem lesz tanultabb. Előre menj, felemelt fejjel, kíváncsiskodó szemekkel, a nyitottság érzésével, a befogadás képességével. Merj mindenre befogadóvá válni, így pontosan azokat az információkat kapod meg környezetedtől, melyekre most szükséged van. Szeretettel: Nóra
Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben: Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .