ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. január 21. | Nórától

Ha félsz a jótól, nem fog veled megtörténni!

Mai lapjaink: az Uralkodó (IV), a Hold (XVIII) és a Nap (XIX)Képek: Két Ösvény Tarot

Nem kell tovább várnod a jóra! Nem kell többé várnod semmire! Ma lendületbe jön minden, legyen bátorságod, s vesd bele magadat a nagy kalandba! Ha bátor vagy, lesz merszed kockáztatni. Ha pedig kockáztatsz, megkapod ezért méltó jutalmadat. Izgalmas felhívás ez a keringőre? Ha ma keringőzni mersz, tiéd lehet a végtelen!

OROSZLÁN TELIHOLD 2019. január 21-én! Olvass róla itt!

Ha, ha, ha… Feltételes mód! Hát cselekedj, semmi ne maradjon „ha állapotban”… Határozott elképzeléseid vannak a mai napról, valamint a teendőidről? Az jó! Legyenek terveid pontosan megfogalmazva, időpontokkal, határidőkkel, kiszámított lépésekkel! Mindeközben megeshet, hogy semmi sem a jól megírt menetrend szerint alakul. Minden megtörténik a vártnál hamarabb, lendületesebben, jobb eredményekkel. Engedd, hogy ez megtörténjen, ma semmi elé ne állíts gátat csak azért, mert túl jól alakul!
Mai feladatod az engedékenység és megengedés. Ehhez higgy magadban, a világban, a történésekben. Mert minden úgy jó, ahogy van! Ahhoz, hogy a jó megtörténjen veled, ereszd el a görcsösséget,  az irányítást, ne akarj minden az irányításod alatt tartani. Most megérted, milyen az, amikor a sorsod érted dolgozik. A Hold lapja ugyan mutat némi kétséget és belső bizonytalanságot, ám ezt végül a Nap lapja feloldja, s tova űzi a sötétséget, az árnyékot és a kétséget. Élvezd a sikereidet! Legyen derűs napod! Nóra

Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!
Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod: Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .